joi, 4 noiembrie 2010

despre TE IUBESC!

Te iubesc...iti spun din cand in cand, iti spui din cand in cand...imi spui din cand in cand..te iubesc prin definitie trimite la sentimente, la o stare suprema de beatitudine, la un transcendental in care eul devine celalalt prin transferul iubirii din unul in altul, alcatuindu-l impreuna pe acel "ei"...un promotor al EULUI Universal in care eul fiecaruia se transpune in altul fiecaruia, si toti ipreuna formeaza impreuna TOTUL...


Te iubesc este traire intensa, intima, speciala...este ceva personal, ceva ce se intampla doar inlauntrul nostru...te iubesc este doar o forma pala prin care explozia de sentiente si trairi din noi vrea sa iasa afara...e doar un semn, o licarire....un semnal pe care incerca sa il tragem anuntand parca un eveniment maiestuos...Te iubesc este un strigat disperat al propriului nostru eu prin care ne anuntam victoria impotriva izolarii, a egocentrismului, a narcisismului si a teamei de altul...Prin te iubesc deveni deschisi spre alteritatate, spre dvinitate, spre noi vazuti din exterior, spre daruire, spre contopire...T e iubesc este biletul de iesire spre marele Alter Ego, este dovada propriei noastre umanitati.

te iubesc nu este doar un simplu cuvant, o simpla declaratie, un cuvant spus la intamplare...in te iubesc ne regasim pe noi insine, il regasim pe celalalt si ii regasim pe altii. El reprezinta dovada unei maturitati sufletesti, o maturitate ce presupune asumarea unor trairi ce ne depasesc logica, ce ne inving ratiunea...trairi ce au ca actor principal sufletul...

te iubesc inseamna fuga in bratele celuilalt, abandonarea in fata necunoscutului, a visarii, a elancoliei si a sperantei...prin te iubesc invatam sa renunta la cenzura dura a materialului si a rationalului...Te iubesc anunta depasirea si stergerea tuturor barierelor sociale, etnice, religioase, sociale...lingvistice si oricare altele...Cand spunem te iubesc nu avem varsta, culoare sau religie....nu tinem cont de nimic material ci ne rezumam doar la spiritual.

Prin te iubesc ma recunosc pe ine ca eu, ca entitate ...te recunosc pe tine, celalalt, atat de diferit si totusi atat de asemanator...prin te iubesc iti declar ca eu acela atat de unic si special ma deschid catre tine, acela atat de unic si de special ...noi acei doi unici vo deveni unul, puntea noastra de legatura fiind acest simplu TE IUBESC.

TE IUBESC este poarta spre un nou univers...un univers in care unul devine doi, in care unicitatea se dubleaza dand nastere alteritatii si nascandu-se in acelasi timp din alteritate. Un simplu te iubesc reprezinta un nou inceput, o viata noua....o alta sansa...inseamna renasterea, speranta. viitorul...te iuesc aduce cu sine noul si necunoscutul, riscul si esecul...te iubesc inseamna dezgolirea de imagine si invelirea in eu insumi.

Iubim zi de zi mai mult, azi mai mult ca ieri, maine mai mult ca azi...permanent intr-o cautare de mai mult, mai intens...ne dorim in taina sa spunem acel te iubesc atat de eliberator si sa auzim la randul nostru deschiderea celuilalt printr-un acelasi te iubesc...visa intr-un vis ascuns pana si de ochii nostri ageri la un te iubesc permanent, la un gol peranent in stomac....la fluturi colorati si artificii de sentimente vesele..visam ascuns la beatitudinea unui atat de simplu si atat de coplex te iubesc..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DE AJUNS CU MONOLOGUL...SA TRECEM LA DIALOG:)